Pelerinajul ca activitate fizică sufletescă spirituală

Filiala Cluj a Asociației Via mariae este prezentă la ediția nr.11 a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj cu prezentarea: Pelerinajul ca activitate fizică, sufletească, spirituală: Aceste idei conduc acțiunea noastră din 21 august, vineri. Membrii asociației noastre prezintă cartea Traseele de pelerinaj ale județului Cluj, vor vorbii despre experiențele din pelerinajele efectuate de ei.

Autorii cărții își vor prezenta gândurile legate de munca lor. Székely Bíborka va vorbi despre latura de ghid turistic a cărții. Kuszálik János-alias Kuszi bácsi a desenat hărțile, o muncă interesantă, dănsul va împărtăși gânduri legate de munca lui. Bogya Zoltán redactorul șef al lucrării a parcurs toate traseele, cunoaște toate locurile descrise, cu specificul lor. Face această muncă de aproximativ 7 ani și are multe povești.

Acțiunea se desfășoară în grădina bisricii reformate de pe strada Kogălniceanu. Ora începerii este 13. Pentru a participa trebuie să cumpărați bilete. Costă 0 lei și se pot procura prin bilete.ro, la adresa: https://www.bilete.ro/11-kolozsvari-magyar-napok/kolozs-megye-zarandokutjai-konyvbemutato-21-aug-2020/